Online Cooking Courses

אלפחורס

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-45 עוגיות.

אלפחורס עוגיה דרום אמרקאית ממולאת ריבת חלב איכותית וציפוי קוקוס בשולי העוגיה במחוזות מסויימים אף יש מילויים מיוחדים ויש כאלו שגם מצפים את כל העוגיה בשוקולד ונקראים בשם אלפחור הוואנה.הסוד של העוגיה הוא האחוז הגדול של הקורנפלור ביחס לקמח ככל שהאחוז יגדל יהיה יותר קשה לעבד את הבצק אבל הנימוחות של העוגיה תעלה.

פירוש המילה אלפחורס:

מקור השם הספרדי אלפחור במילה הערבית אַל-פָאחִ'ר ׁ(الفَاخِر) שפירושה "המשובח".

הכנת הבצק:

150 ג חמאה

50 ג סוכר

50 ג א.סוכר

80 ג חלמונים

150 ג קמח רב תכליתי

200 ג קורנפלור

8 ג א.אפיה

למילוי:

ריבת חלב קנויה או אם אתם אוהבים לאתגר את עצמכם תכינו בעצמכם הרבה יותר טעים ואיכותי מצורף לכם מדריך להכנה

הכנת הבצק:

בגיטרה במיקסר להקרים חמאה וסוכרים כ 10 דק.להוסיף חלמונים ולערבב עוד כדקה.להוסיף את היבשיםולערבב לתערובת פירוריתולעצור. לאחד את הבצק לכדורולרדד בין 2 ניירות אפיה לעובישל כ חצי ס"מ ולהכניס לקירור.לקרוץ עיגולים בקוטר שרוציםמסדרים במגש ואופים ב 160 למשך כ12 דק (העוגיה צריכה לצאת עדיין לבנה)מצננים וממלאים בריבת חלב בנדיבות ומגלגלים בקוקוסעדיפות לשמור במקרר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין