רמת קושי-בינוני.
זמן הכנה-60 דק'.
תפוקה-תבנית 20.
המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג וממכר שלא תפסיקו לאכל אותו.הבראוניז נימוח ונמס בפה מאוד שוקלדי וקרמי וללא גלוטן. והסוד הגדול זה אפיה קצרה ולא לייבש אותו. במקרר כבר כל המרכיבים התגבשו.מעל יש שכבת קרמל טופי עם נגיעות מלח וקורנפלקס "ליאון" קרמל שוקולד שמקפיץ את הביס למקומות אחרים.הוא קרספי ומתפצפץ בפה וכמו שכתבי ממכר.
אז חברים האחריות עלייכם המתכון עליי תהנו ותספרו איך היה.
מצרכים לבראוניז:
195 ג שוקולד מריר
195 ג חמאה
225 ג סוכר
260 ג ביצים
83 ג קקאו איכותי
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה
להוסיף סוכר ולערבב
להוסיף ביצים ולערבב
להוסיף קקאו ולערבב הייטב במטרפה למרקם אחיד.
לצקת למסגרת 20*20 ולאפות ב 170 למשך כ 20 דק או קיסם לח.להוציא ולהקפיא
שכבת קרונפלקס קרמל:
300 ג סוכר
200 ג שמנת מתוקה
100 ג חמאה רכה
קורט מלח גס
135 ג קרונפלקס ליאון שוקולד קרמל
הכנה:
במחבת גדולה לקרמל את הסוכר
לחמם את השמנת דקה במיקרוגל ולהוסיף בהדרגה ותוך כדי עירבוב לקרמל עד תערובת אחידה להוסיף מלח וחמאה ולערבב הייטב.להוסיף את הקרונפלקס לערבב ולשטח מעל הפאדג ולהכניס לקירור למספר שעות.לחתוך לקוביות ולשמור בכלי סגור במקרר