Online Cooking Courses

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-60 דק'.

תפוקה-תבנית 20.

המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג וממכר שלא תפסיקו לאכל אותו.הבראוניז נימוח ונמס בפה מאוד שוקלדי וקרמי וללא גלוטן. והסוד הגדול זה אפיה קצרה ולא לייבש אותו. במקרר כבר כל המרכיבים התגבשו.מעל יש שכבת קרמל טופי עם נגיעות מלח וקורנפלקס "ליאון" קרמל שוקולד שמקפיץ את הביס למקומות אחרים.הוא קרספי ומתפצפץ בפה וכמו שכתבי ממכר.

אז חברים האחריות עלייכם המתכון עליי תהנו ותספרו איך היה.

מצרכים לבראוניז:

195 ג שוקולד מריר
195 ג חמאה
225 ג סוכר
260 ג ביצים
83 ג קקאו איכותי
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה
להוסיף סוכר ולערבב
להוסיף ביצים ולערבב
להוסיף קקאו ולערבב הייטב במטרפה למרקם אחיד.
לצקת למסגרת 20*20 ולאפות ב 170 למשך כ 20 דק או קיסם לח.להוציא ולהקפיא

שכבת קרונפלקס קרמל:
300 ג סוכר
200 ג שמנת מתוקה
100 ג חמאה רכה
קורט מלח גס
135 ג קרונפלקס ליאון שוקולד קרמל
הכנה:
במחבת גדולה לקרמל את הסוכר
לחמם את השמנת דקה במיקרוגל ולהוסיף בהדרגה ותוך כדי עירבוב לקרמל עד תערובת אחידה להוסיף מלח וחמאה ולערבב הייטב.להוסיף את הקרונפלקס לערבב ולשטח מעל הפאדג ולהכניס לקירור למספר שעות.לחתוך לקוביות ולשמור בכלי סגור במקרר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין