Online Cooking Courses

פאדג טריקולד לפסח

רמת קושי-בינוני

זמן הכנה-90דק'

תפוקה-כ 30 יח

המתכון שלפנייכם נראה מאוד תמים ופשוט אבל כולו קסם אחד גדול.כולם מכירים את קינוח הטריקולדה המפורסם.אז כאן לקחתי את הדבר הטוב והמוכר ושניתי לו את התדמיד לקינוח קטן ומלא בהפתעות וללא גלוטן.את הבסיס הפכתי לפאדג נימוח ושוקולדי מריר ששידרגתי אותו בתוספת שלושת השוקולדים לבן חלב ומריר. מעל באה שכבה של מוס שוקולד חלב ובמרקם קטיפתי.והשכבה האחרונה שדרגתי ממוס לבן רגיל למוס שוקולד לבן מזולף ויציב ,והינה לכם קינוח טריקולד משודרג מושחת וטעים .

אז קדימה בואו נתחיל…..

מרכיבים לפאדג שוקולד-סיליקון שקעים קוטר 5

130 ג שוקולד מרירי איכותי
130 ג חמאה
130 ג סוכר לבן
20 ג סוכר חום
3 ביצים לארג
55 ג קקאו איכותי
50 ג שוקולד לבן קצוץ
50 ג שוקולד חלב קצוץ
50 ג שוקולד מריר קצוץ
הכנה:
בקערה לשים 130 ג שוקולד וחמאה ולהמיס במיקרוגל.להוסיף סוכרים ולערבב.להטסיף ביצים בהדרגה ולערבב,להוסיף קקאו מנופה ולערבב הייטב להוסיף שוקולדים קצוצים ולקפל למרקם אחיד למלא את התבניות כ 3/4 גובה ולהכניס לאפיה ב 170 למשך 10 דק' להוציא ולצנן הייטב.

לאחר אפיה!!

מרכיבים מוס שוקולד חלב:
150 ג שוקולד חלב
30 ג חמאה
40 ג שמנת מתוקה
220 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה:
להמיס שוקולד חמאה ו40 ג שמנת במיקרוגל ולערבב הייטב.להוסיף בהדרגה את השמנת המוקצבת בעזרת מטרפה להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל הפאדג ולהכניס למקפיא להתייצבות מלאה.

זילוף המוס מעל הפאדג!!

מרכיבים למוס הלבן המזולף:
90 ג שוקולד לבן
30 ג שמנת מתוקה
30 ג פודינג וניל
200 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס שוקולד ו 30 ג שמנת ולערבב לגנאש ולצנן.
בקערת מיקסר או מיקסר ידני לשים את הפודינג וה200 ג שמנת ואת הגנאש ולהקציף למרקם יציב
להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן להוציא את הקינוחים מהמקפיא ולזלף מעל
לקשט בשוקולד מגורד וקצת קקאו
ולהנות
ניתן לשמור במקפיא עד הגשה ולהוציא כשעה לפני החוצה.

זילוף המוס הלבן מעל!!!

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין