Online Cooking Courses

עוגיות מכונה מזולפות

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-40 דק.

תפוקה-תלוי בגודל שתזלפו.

עוגיות זה לרוב הדבר שתמיד יהיה ליד הקפה.והכייף הכי גדול זה להחזיק את העוגיה ולטבול אותה. ועוגיות מכונה זה הדבר הכי כייף ליד הקפה לא משנה מתי.בתור ילד אני זוכר את אמא שלי וסבתא שלי מכינות את העוגיות לקראת סופש בימי חמישי. הבית היה מתמלא ריחות מהעוגיות ועוד המון דברים שהכינו במקביל.הם היו מכינות את הבצק ואז מעבירות אותו דרך מכונה כדי ליצור את הצורה היפה של המקלות.ושהיו מסיימות הם היו מסדרות אותם בתוך קופסאות פלסטיק גדולות ותמיד תמיד שהייתי שותה חלב שוקו או קפה בגיל מבוגר יותר אני זוכר שהייתי לוקח את כל הקופסא הענקית הזאת לשולחן ומתחיל לחסל את העוגיות.

למה אני מספר לכם את זה? כי דבר ראשון זה אחת העוגיות האהובות אלי ודבר שני לא לכולם בבית יש את המכונה לעוגיות ובלי המכונה קשה להגיע לתוצאה טובה.אבל היום אני אלמד אתכם איך להכין את אותה עוגיה במרקם שיהיה נוח לזילוף בלי לשבור את היד והטעם אוי הטעם מומלץ להכין מראש כמות כפולה ומכופלת.

יאללה בואו נתחיל….

160 ג חמאה רכה

75 ג א.סוכר

40 ג חלב

200 ג קמח

40 ג א.שקדים

2 ג מלח

גירדה מלימון 1

הכנה:

להקציף במיקסר עם מטרפה הייטב את החמאה וא.סוכר לקציפה קרמית כ 5 דקות

להוסיף את החלב ולהמשיך להקציף למרקם אחיד וקרמי.

להוסיף את הגירדה ולנפות מעל את שאר המרכיבים ולערבב בעזרת וו גיטרה למרקם אחיד

להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב ולזלף על מגש עם נייר אפיה מקלות באורך של כ 10 סמ

ולאפות ב 160 כ 20 דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין